Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017

Τραμπο-ημερολόγιοΤορόντο, Μάρτης 2016

Καθισμένος αναπαυτικά στο εικονιζόμενο wine bar, o sen_saven κατεβάζει αμέριμνα διαδοχικά ποτήρια από εκλεκτό κρασί παρέα με συναδέλφους και κάτι "Καναδούς" (με την ευρεία έννοια Καναδούς, φυσικά, αφού οι πραγματικοί Καναδοί δεν είναι ακόμα αρκετά 'πολιτισμένοι' για περάσουν μέχρι και απέξω από τέτοιες γειτονιές)

Τελοσπάντων, η συζήτηση κάποια στιγμή φθάνει και στον Trump και όλοι εκφράζουν την οργή τους για κάποιες από τις χοντράδες που είχε πρόσφατα πετάξει, ενώ όλοι είναι βέβαιοι ότι αποκλείεται να τον ψηφίσουν οι ρεπουμπλικάνοι για υποψήφιο στις Αμερικάνικες εκλογές.
Μάλτα, Αύγουστος 2016                           
Πάλι αραχτός με συναδέλφους - αφού, όπως όλοι ξέρουν οι καλύτερες μάσες γίνονται με τα λεφτά της εταιρίας - ο sen_saven τρώει ψάρια με το μεγάλο αφεντικό να προβλέπει σε κάποια φάση: "Αυτή η ιστορία με την υποψηφιότητα του Trump θυμίζει πολύ το Brexit - όλοι πιστεύουν ότι είναι αδύνατο να γίνει, αλλά να δεις που τελικά θα βγει... Φυσικά, η ιστορία έχει δείξει ότι οι περισσότεροι από όσους ανέβηκαν στην εξουσία έχοντας τρελά πλάνα τελικά δεν έκαναν τίποτα -- υπάρχουν, βέβαια, και μερικές εξαιρέσεις που παρέμειναν πιστοί στο πλάνο τους και τα γάμησαν όλα..."

Charlottesville, Αύγουστος 2017

Ένας τρελός νεοναζί μπουκάρει με ένα αυτοκίνητο σε μια πορεία με αντιρατσιστές και ο Trump αρχικά κάνει την πάπια: "Υπήρξε βία και από τις δύο πλευρές δηλώνει"
οπότε μην αντέχοντας άλλο τις μλκιες του οι CEO των αμερικάνικων επιχειρήσεων παραιτούνται από σύμβουλοι του και ο Trump μένει μόνος του με μόνη παρέα τους περίεργους.

Εκεί είναι που παίζει να στραβώσει η δουλειά... ο trump βγήκε γιατί είχε δύο καλά


  1. Ήταν πετυχημένος (ή όχι?) επιχειρηματίας οπότε γνώριζε πέντε πράγματα παραπάνω για την πιάτσα σε σύγκριση με τους επαγγελματίες πολιτκούς 
  2.  Αυτά που έλεγε ήταν 'music on the ears' κάθε καμμένου... είτε ο καμμένος το χε τερματίσει (φτάνοντας σε φάση ρατσιστή που πιστεύει ότι για το χάλι του φταίνε οι ξένοι, πολεμοχαρή ψυχάκια που ψάχνει ευκαιρία να βγει στους δρόμους με κανα μυδραύλιο κτλ) είτε ο καμμένος ήταν πιο light φάση που το μόνο που έκανε ήταν να αμολάει κατάρες κάθε φορά που πέρναγε έξω από τα μαγαζιά που έγραψα παραπάνω περιμένοντας την μέρα της κρίσης οπότε και θα πάρει την θέση των διεφθαρμένων λαμογιών που αράζουν εκεί μέσα... 

Επιστρέφοντας στον Trump, το πρόβλημα είναι ότι αν ξεκόψει παντελώς με την μπίζνα και μένει μόνο με τους 'άλλους' τότε ίσως ξεκινήσουν καμιά καμμενό-επανάσταση με κεντρικό σύνθημα: "Ψωμί, λεφτά και Iphone7"

Δεν υπάρχουν σχόλια: