Tuesday, December 13, 2022

Το τελευταίο βράδυ στο John Harris

 


Μερικές ώρες πριν φύγει (οριστικά, μάλλον, αυτή τη φορά) από τη Βιέννη, στο εικονιζόμενο jacuzzi, ο sen_saven λέει σε μια random τύπισσα: 'Θα δεις σε λίγο θα σκάσουν μύτη οι regulars του gym - έρχονται πάντα, κάθε μέρα, λίγο πριν κλείσει και αράζουν στο τζακούζι και στη σάουνα... τους θαυμάζω σε κάποιο βαθμό... ότι και να γίνει, ότι μέρα και να ναι, τουλάχιστον 2-3 από αυτούς θα εμφανιστούν...'

Και όντως μετά από λίγο σκάει μύτη ο μεξικάνος δάσκαλος χορού και ένας άλλος (δικηγόρος ίσως?)

..Τι παίζει ρε sen_saven?, μου λένε με τα μάτια

- Take it easy, απαντώ κλασσικά...

- Κλείνει το jacuzzi, λένε μετά από λίγο και φεύγουν.

- Τι διάολο λέω στην τύπισσα, 10:30 είναι, στις 11 κλείνει κανονικά.

- Ίσως κάτι να έτυχε σήμερα, απαντάει.

- ΟΚ, πάμε προς τη σάουνα να δούμε αν υπάρχει ακόμα κόσμος τότε.

Κάπου στο δρόμο προς τη σάουνα, η random τύπισσα εξαφανίζεται. Όπως γυρνάω να ψάξω να δω που πήγε μου λένε οι regulars:

- sen_saven θα έρθεις για το infusion αυτή τη φορά?

- (Έχω δύο επιλογές: είτε να βρω την random τύπισσα ή να δεχτώ, για πρώτη φορά, να πάω δω τι είναι αυτό το infusion... ) Εντάξει ρε μάγκες, λέω, αν και το κόβω να ψήνομαι ζωντανός, πάμε για αυτό το infusion (εδώ βγάλαμε Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρια τόσα χρόνια έχετε προτεραιότητα ως προς την random τύπισσα)

Ως προς το infusion: ξεκινάει καλά, δεν ψήνεσαι ζωντανός, ο 'infusion master' σου ρίχνει με μια πετσέτα τον αέρα από τα αιθέρια έλαια που καίνε, αλλά τελικά καταλήγεις όντως να ψήνεσαι ζωντανός όσο συνεχίζουν να καίνε... ο κόσμος αρχίζει να φωνάζει φέρτε ασθενοφόρο αλλά το φχαριστιέται κιόλας (πότε δεν κατάλαβα αυτό τον μαζοχισμό του να βράζεις ή να παγώνεις - ή το ακόμα χειρότερο να κάνεις και τα δύο εναλλάξ)... survival tip: αν κάθεσαι στους κάτω πάγκους της σάουνας έχεις περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης - ιδανικά κοντά στην πόρτα.

Υ.Γ. 1: Η random τύπισσα είχε τρομάξει όντας η μόνη γυναίκα σε έναν όμιλο (ημί) γυμνών αντρών και κρύφτηκε στην τουαλέτα. Την βρήκα μετά το infusion να αράζει δίπλα στο jacuzzi και προσπάθησε να δικαιολογηθεί ότι δεν έχει πρόβλημα με γυμνούς άντρες αφού είναι open minded κτλ απλά το να βλέπει γέρικους αντρικούς κώλους την αήδιασε.

Υ.Γ. 2: Λίγες μέρες αργότερα, έχοντας μετακομίσει σε μία πόλη με ένα gym με 5-6 διαφορετικές σάουνες έμαθα ότι το infusion is a very real thing. Εδώ το έχουν και οργανωμένο με timetables, τι αιθέρια έλαια θα χρησιμοποιούσαν κάθε φορά κτλ κτλ...  δεν 'ψήνομαι' να το δοκιμάσω.

No comments: