Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009

μολογατα...μολογατα...τα φράγκα μοιρολόγατα...Τους παραπάνω στίχους του γνωστού άσματος θα αναγκαστούν να αφιερώσουν στους πελάτες τους αναλυτές γειτονικών χρηματιστηριακών, οι οποίοι ακόμα και μετά την χτεσινή πτώση του δείκτη κατά -2,22% (ναι αγαπητέ αναγνώστη..καλά διάβασες: 2,22 στις 2.830,01 μονάδες) δεν βλέπουν ακόμα αλλαγή της τάσης..

Οι συγκεκριμένοι κύριοι,που τυγχάνει να είναι κ επιβλέποντες στην διπλ μου(αν κ άμα δουν την παρούσα ανάρτηση δεν είμαι σίγουρος ότι συνεχίσουν την επίβλεψη:) προβλέπουν ότι ο δείκτης θα φτάσει στις 3300 κ μετά θα αρχίσει να πέφτει σαν τούβλο ενώ θεωρούν αποτέλεσμα αυτοκτονικών τάσεων την όποια σκέψη για σορτάρισμα..

Βέβαια αν κάποιος είχε σορτάρει την Πέμπτη θα είχε ήδη τσιμπήσει το φίλτατο 2,22(ή αλλιώς περίπου 64 μονάδες στο δείκτη)..

Δηλαδή, αν και σχεδόν όλοι συμφωνούμε ότι επίκειται μεγάλη πτώση η οποία θα ακολουθηθεί με τη σειρά της από μεγάλη άνοδο το θέμα είναι μυριστείς το πότε ακριβώς θα γίνουν όλα αυτά...μη το πάρεις χαμπάρι στο τέλος της κίνησης..

Σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν διάφορα τσιμπημένα μαθηματικά ή απλώς η τύχη όπως λέει και το άσμα:


Αν θέλει η τύχη η στραβή
τα φέρνει και στα δίνει
Αλλιώτικα σε κυνηγά
στα παίρνει και σε γδύνει

Μολόγατα, μολόγατα
Τα φράγκα μοιρολόγατα
Τι γίνανε μολόγατα
Χορτάρι για τ' αλόγατα

Δεν υπάρχουν σχόλια: