Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2008

lost in <αυτο-λογοκριμένο>..

Η ανάρτηση αυτολογοκρίνεται αφού ουσιαστικά δημιουργεί εντυπώσεις και στρέφεται και εναντίον ανθρώπων που έχουν δουλέψει γι αυτή τη σχολή και κάνουν ότι καλύτερο μπορούν.

Εβλεπα δηλαδή βροχή επισκέψεων από το google με keyword to nick της σχολης..την είχα βάλει στο ψυγείο(πρόχειρο) την αναρτηση μέχρι να χαθούν τα cache του google

Τα links στις σελίδες των πραγματικών ενόχων παραμένουν...


Δεν ξέρω τι να πρωτογράψω γι'αυτό το θέμα..

Tα παλιά τα χρόνια οι βασανιστές εφάρμοζαν ευφάνταστες τεχνικές έτσι ώστε να κάνουν τα θύματα τους να σπάσουν...πχ αν μιλάμε για κομμουνιστές και μακρόνησο ο σκοπός ήταν οι βασανιζόμενοι να υπογράψουν μια δήλωση νομιμοφροσύνης.

Ωστόσο,στο "censorshiped" δεν φαίνεται στον ορίζοντα κανένας τέτοιος σκοπός..
Δηλαδή,ενώ οι βασανιστές(εν προκειμένω καθηγητές,διδακτορικοί,μεταπτυχιακοί κτλ) επιτελούν με όλους τους τύπους το έργο τους δεν έχουν από τους βασανιζόμενους(φοιτητές) κάποια συγκεκριμένη απαίτηση..

Ο μόνος,μακρινός, στόχος που μπορώ να φαντάστω είναι να κατανοήσουν οι φοιτητές ότι μπαίνοντας σε αυτή τη σχολή παιρνάνε σε μία νέα διάσταση όπου όλοι οι παλιοί νόμοι της λογικής καταργούνται και πρέπει να υποταχτούν στην λογική του κάθε καθηγητή..
Είναι σαν μια πολύ 'δυνατή' άσκηση πειθαρχίας που θα ταίριαζε ίσως περισσότερο σε ένα βουδιστικό μοναστήρι ή σε ένα κέντρο εκπαίδευσης ΟΥΚάδων..

Μπορώ να διηγηθώ άπειρες ιστορίες που να αποδεικνύουν τα όσα γράφω παραπάνω...
ένας με είχε κόψει με 4,9 και για να με περάσει απαιτούσε να του εξηγήσω πως είχα καταφέρει να αντιγράψω από κάποιον άλλον που έγραφε στην άλλη άκρη του αμφιθεάτρου(δεν είχα αντιγράψει)
ένας άλλος άφου πρώτα είχαμε φτάσει σε σημείο να συζητάμε σε αρκετά υψηλούς τόνους μπροστά σε δεκάδες ανυποψίαστους φοιτητές αρνιόταν να μου απαντήσει στα emails-απορίες που του στελνα για μια άσκηση..

Είμαι 5 χρόνια σε αυτή τη σχολή και έχοντας αποκάμει πια να δίνω μάχες νόμιζα ότι θα κατάφερνα να φύγω αλώβητος από αυτή..νόμιζα ότι είχα τελειώσει πια με τα μαθήματα και όλα θα ήταν όμορφα και καλά..

νόμιζα...

Κ όμως το "censorshiped" μου επιφύλλασε άλλη μια εκπληξούλα...κάτι σαν αποχαιρετιστήριο δώρο..
Έτσι στην εργασία που ο καθηγητής μου χε πει ότι πέρασα με έναν αρκετά καλό βαθμό βρέθηκα να μην έχω καν βαθμό..Τι πρέπει να χει συμβεί?..απλώς το επώνυμο μου μοιάζει με αυτό ένος συνεργάτη μου,που δεν είχε πολυασχοληθεί, και ο καθηγητής τα μπέρδεψε..
Ο ίδιος καθηγητής,φυσικά,είχε χάσει τον βαθμό μου σε ένα άλλο μάθημα και μόνο μετά από 3-4 χρόνια διαπραγματεύσεων παραδέχτηκε ότι όντως είχα περάσει το μάθημα..
ελπίζω τώρα να μην πάρει τόσο πολύ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: