Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

Συνομωσίες, Σέχτες και λοιπά καθυστερημένα...

Λοιπόν κόβω το λαιμό μου ότι τα παλικαράκια που γράφουν κειμενάκια σαν αυτό έχουν για την πάρτη τους ένα χαρέμι από δήθεν ψαγμένα γκομενάκια που το διαβάζουν κ νιώθουν να κατεβάζουν τον Αμαζόνιο..

Δηλαδή η όλη αίσθηση του κειμένου μου θύμισε τους καμμένους τύπους με τα extra small μπλουζάκια και ένα βλέμμα που να μαρτυρά ότι η πιο δύσκολη σκέψη που έκαναν το τελευταίο διάστημα είναι αν πρέπει να πηδήξουν την κολλητή της χαζογκόμενας που πάντα έχουν δίπλα τους και πως...

Έτσι διαβάζοντας το κείμενο με το οποίο αναλάμβαναν την ευθύνη για την έκρηξη στο πρωτοδικείο ένιωσα σαν να χάζευα τους παραπάνω τύπους αραχτούς σε κάποια ξαπλώστρα να χουν βάλει στο ραδιάκι τους να παίζει Βανδή..

Πάντως για να μην είμαι κ άδικος πρέπει να τους αναγνωρίσω ότι γράφουν καλύτερα από αυτούς της σέχτας οι οποίοι πρέπει να χουν φτάσει μέχρι το πολύ μέχρι την πρώτη λυκείου και των οποίων το ταβάνι στην σκέψη(και αντίστοιχα στην γραφή) είναι τα δελτία των οχτώ....

Αυτοί έχουν ακούσει κ το ντουέτο της Αλεξίου και του Παπακωνσταντίνου(μέρες που δικάζουν)...έχουν βγάλει και λύκειο...είναι μορφωμένοι..


Η χώρα διέρχεται μια τρομερή κρίση είναι γεγονός...Από την 17Ν ξεπέσαμε σε κάθε λογής βλαμμένα που απορώ πόσο άχρηστοι πρέπει να ναι οι τύποι στην αντιτρομοκρατική που δεν τα χαν πιάσει ακόμα όλα..

Τώρα που είπα 17Ν.. όποιος θέλει να δει πως είναι οι προκηρύξεις ανάληψης ευθύνης μιας σοβαρής οργάνωσης ας ρίξει μια ματιά εδώ και να διαπιστώσει ιδιοις ομασι το κοντραστ μεταξύ των δύο κειμένων και το ότι πάμε κατά διαόλου..

Δεν υπάρχουν σχόλια: