Saturday, May 22, 2010

monika - exit






Exit: το καινουριο album της monika,που για να το download γραφτε monika+exit+rapidshare sto google κ ειναι το πρωτο αποτέλεσμα που βγαίνει(im sry ArchangelX αλλά η ίδια η monika έχει πει οτι δεν έχει κ θέμα με το να κατεβάζουν πειρατικά την μουσική της απο το internet:)


Update: Eπειδη βλεπω ότι μπαίνει αρκετός κόσμος που ψάχνει για το άλμπουμ καλύτερα να ψάχνετε για monika exit torrent...ή ρίχτε μια ματιά στο torrentz.com


Το άκουσα 2-3 φορές και αυτό που σκέφτηκα καταρχας είναι ότι ευτυχώς...όλα είναι οκ...δεν την χάσαμε απο νωρίς...

Δηλαδή..όταν από την μαυρίλα του demo και εν μέρει του Avatar γυρνας την μισή Ελλάδα και σχεδόν όλα τα reviews είναι κάτι παραπάνω από θετικά...τότε είναι επικίνδυνο να χαθεί η μπάλα..

Όπως έγινε με το Over the Hill...h monika έλεγε "black its all black" χαζογελώντας στις συναυλίες και από κάτω βάραγαν ρυθμικά παλαμάκια στον χαρούμενο σουξεδοποιημένο του ρυθμό..

Οπότε μέσα στο κλίμα της γενικότερης ευφορίας φοβόμουν ότι το επόμενο album θα ήταν pop και χαζοχαρούμενο..

ε αυτό δεν έγινε...

έγιναν φυσικά μερικά videakia making of που είναι απόδειξη στροφής προς την 'εμπορικίλα' αλλά μουσικά τουλάχιστον όλα είναι οκ..

Το exit έχει όλες τις αρετές του Avatar και ίσως και λίγο παραπάνω...

Τώρα το τι παραπάνω δεν έχω ιδέα...μουσική είναι...συναισθήματα...δεν είναι μαθηματικά για να το ποσοτικοποιήσεις...

Ίσως να είναι ότι στο Our Love Or How We Lost It σε κάποια φάση γίνεται ένας σχετικός χαμός θυμίζοντας μου jani Christou...
H μουσική αυτού του τραγουδιού κιόλας μου θυμίζει ένα άλλο που είχα ανεβάσει στο youtube από μια συναυλία της κ περίμενα να βρίσκεται στο exit..
Anyway,μάλλον καλύτερο αυτό που τελικά βρίσκεται στο exit...

γενικά..ψάχνοντας να κατεβάσω το exit έπεσα πάνω σε μια κριτική που έλεγε ότι το exit είναι μικρό αδερφάκι του Avatar..άτολμο και μη καινοτόμο..
Λογικά αυτός που την έγραψε περίμενε να νιώσει την ίδια έκπληξη όπως με το Avatar..
έχουν περάσει περίπου 2 χρόνια από το Avatar...σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν αλλάζουν ριζικά ούτε οι άνθρωποι ούτε οι μουσικές τους..

2 comments:

Anonymous said...

megalh moufa to album auto tha ithela na pw mias kai hmoun paros stis 2-3 akroaseis :-)

sen_saven said...

re ta promo akouges...