Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009

X-NET
Πρόκειται για πλατφόρμα η οποία κατά βάση θα συνδέει το ελληνικό χρηματιστήριο με τις άλλες τοπικές αγορές(πχ Αλβανία,Σερβία,Ιορδανία,Αίγυπτο κτλ)

Στην ουσία θα μπορείς να παίξεις από την Ελλάδα στις παραπάνω αγορές χωρίς να πληρώνεις υπέρογκες προμήθειες κ με μεγαλύτερη ασφάλεια

Την έχει φτιάξει η ΕΧΑΕ κ προς το παρόν είναι στην φάση προώθησης της(το τι σολωμούς σαβουριάσαμε τις προάλλες στην παρουσίαση της δεν περιγράφεται)

Τέλοσπαντων,παρ όλους τους σαβουριασθέντες σολωμους οφείλω να τα χώσω λίγο(disputable)..

Θυμάμαι μίλαγα πέρσι με κάποιον που δούλευε στην κατασκευή της πλατφόρμας..

-Σκοπός μας είναι να έχουν τα μέλη μας μεγαλύτερα κέρδη,μου λεγε.
-Και γιατί θα έχουν μεγαλύτερα κέρδη?,τον ρώτησα.
-Γιατί αυτές οι αγορές είναι "αναπτυσσόμενες",μπορούν να δώσουν εύκολα αποδόσεις του 20%,μου απαντά.

Δηλαδή..σκοπός της ΕΧΑΕ είναι πάρει η ίδια μεγαλύτερες προμήθειες από τις συναλλαγές που θα γίνονται από την πλατφόρμα...δεν την έφτιαξε για την ψυχή της μάνας της την πλατφόρμα..
Βέβαια αν τα μέλη(χρηματιστηριακές κ κατ επέκταση οι πελάτες τους) έχουν κέρδη ακόμα καλύτερα...θα κάνουν περισσότερες συναλλαγές άρα και υψηλότερα τα κέρδη από τις προμήθειες.

Όσο για τις "αναπτυσσόμενες" αγορές...και εμείς το 99 αναπτυσσόμενη αγορά ειμασταν.
Αν εφαρμόσουμε την τεχνογνωσία που αποκτήσαμε από το τότε σκάσιμο της δικιάς μας φούσκας στην κατασκευή μιας αντίστοιχης σε κάποια γείτονα χώρα τότε τα λεφτά που μας δάγκωσαν τότε οι ξένοι traders μπορεί επιτέλους να δώσουν καρπούς...

Οι Αλβανοί πχ βγάζουν λεφτά στην Ελλάδα..όσα μπορούν από αυτά τα στέλνουν πίσω στην Αλβανία..γιατί να μην τα ξαναφέρουμε πίσω...
Βέβαια υπάρχει και ο κίνδυνος να χουν βάλει μυαλό από τις πυράμιδες τότε που τους τα χε φάει ο Μπερίσα κ να μην τσιμπήσουν,αλλά δεν τους κόβω για τόσο μάγκες..έχουν περάσει κ αρκετά χρόνια από τότε θα το χουνε ξεχάσει..

Α και κάτι άσχετο....πιστεύω αύριο μετά τις παρελάσεις να ξεφορτωθούμε τα γαλανολευκα πανιά..έχω βαρεθεί πχ να μετακινούμαι με πατριωτικά λεωφορεία..
τι διάολο..στο μέτωπο πάμε?

Δεν υπάρχουν σχόλια: