Πέμπτη, 30 Απριλίου 2009

God save the pigs!Πριν κανά χρόνο η χώρα συγκλονίζοταν από ένα τεράστιο διατροφικό σκάνδαλο..

Αν και είμαι βέβαιος ότι όλοι εμείς οι υπεύθυνοι και σοβαροί Έλληνες θυμόμαστε επακριβώς το όλο θέμα υπενθυμίζω στους λίγους ανέμελους και ανεύθυνους συμπολίτες μας ότι ήταν το ουκρανικό λάδι αυτό που κατάδυνάστευε την καθημερινότητα μας..

Τώρα ο θεός μας δοκιμάζει για άλλη μια φορά στέλνοντας μια πολύ δυνατή γρίπη στα γουρουνάκια.Εξακολουθούμε να πιστεύουμε όμως ότι ο θεός είναι καλός και φιλεύσπλαχνος και τελικά θα σώσει τα γουρούνια.Μέχρι τότε όμως θα πρέπει να τους δίνουμε να πίνουν ζεστά και να τα ντύνουμε όσο καλύτερα γίνεται...άντε και κανά αντιπυρετικό για τα δύσκολα..

Τώρα ψιλοσοβαρά κάθε χρόνο τα ίδια έχουμε...
Ίσως να είναι γραμμένο στο ανθρώπινο DNA το όλο θέμα από τότε που οι επιδημίες πανούκλας αφάνιζαν ένα κάλο ποσοστό του συνολικού πληθυσμού της Ευρώπης..

Anyway, και του χρόνου!


(αφού βαριέμαι να γράφω τα ίδια παρακάτω βάζω ένα μέρος από την περσινή ανάρτηση)


Όπως επίσης για το καλό μου με βάλαν να κάνω το εμβόλιο tamiflu το όποιο και μας έσωσε από την γρίπη των πουλερικών..Αλήθεια πόσοι πέθαναν στην Δύση από την εν λόγω γρίπη?..Ούτε ένας..μόνο μερικοί θάνατοι από παρενέργειες του tamiflu ακούστηκαν..

Πάλι για το καλό μου μου είχαν απαγορεύσει να τρώω βοδινό κρέας..η σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια θα μου άνοιγε τρύπες στο κεφάλι και θα με στελνε αδιάβαστο..
Πόσοι πέθαναν άραγε από την παραπάνω νόσο?..Αν και δημοσιεύματα της εποχής έγραφαν ότι οι νεκροί θα φταναν τελικά τους 500.000(δείτε εδώ) τελικά πέθαναν γύρω στα 160 άτομα..Βέβαια οι ίδιοι που τότε έκαναν αυτές τις προβλέψεις τώρα μας διαβεβαίωνουν ότι η αρρώστια έχει μπει στα γονίδια μας και θα (συνεχίσει να) θερίζει τις επόμενες 5-6 γενιές

Παίρνοντας υπόψη τα παραπάνω,αρχίζω να πιστεύω ότι στον κόσμο του αρέσει να πανικοβάλλεται..γουστάρει να ζήσει το προσωπικό του θρίλερ πως να το κάνουμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια: