Saturday, June 14, 2008

τζορτζιο αγόρι μου..


...πότε θα σταματήσεις να κυνηγάς μάγισσες!?!?

Τι σύνδρομο καταδίωξης και αυτό πια..

Χάνεις με πόσες μονάδες διαφορά στις εκλογές τον Σεπτέμβρη και τι συμπέρασμα βγάζεις?..φταίνε 'τα συμφέροντα' με τα οποία συγκρούουμαι και θέλουν να με φάνε..
Επίσης 'τα συμφέροντα' θέλουν να βγει ο Βενιζέλος πρόεδρος..

Νταξει κέρδίζεις τελικά τις εσωκομματικές εκλογές,τσακίζοντας 'τα συμφέροντα', πάει στο διαόλο σκέφτηκα την ξεπέρασες αυτήν την μανία..

Περνάει λίγος καιρός και σε βρίσκει δεύτερη συμφορά...κάθε μήνα βγαίνουν αυτές οι καταραμένες οι δημοσκοπήσεις..και όλο και ανοίγει αυτή η άτιμη η ψαλίδα..τι να φταίει τώρα σκέφτεσαι...

Φταίει ο εσωτερικός εχθρός!...φταίει το κάθε κέρατο που με στραβοκοιτάζει στην κοινοβουλευτική ομάδα..φταίει ο Βενιζέλος και όσοι είχαν πάρει το μέρος του..φταίει ο Σκανδαλίδης..φταίει ο Σημίτης..όλοι αυτοί ετοιμάζουν σχέδια για να με φάνε..
Θα τους δείξω εγώ λες...θα τους διαγράψω όλους!!

Τζορτζιο αγόρι μου..το μόνο σχέδιο που χω επισημάνει είναι αυτό που εκπονείς ευσυνείδητα τα τελευταία τέσσερα χρόνια..Η Καταστροφή του ΠΑΣΟΚ

8 comments:

Ntinos said...

Σύμφωνα με το MEGA, και καλα η διαγραφή Σημίτη θα παίξει τον ρόλο "στροφής προς τα Αριστερά" για το ΠΑΣΟΚ, αποβάλλοντας τα κεντρώα εκσυγχρονιστικά στοιχεία, ώστε να αποσπάσει ξανά την Αριστερά από το ΣΥΡΙΖΑ.
Ανεξάρτητο από τα περί κυβέρνησης εκσυγχρονιστών βέβαια, το κατά πόσον μπορεί να θεωρηθεί στροφή προς τα αριστερά η διαγραφή ενός προσώπου που υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος στο Κίνημα και έδρασε στο ΠΑΚ μαζί με τον Αντρεα, αυτό κι αν ειναι απορίας άξιο.

sen_saven said...

nai..an kataferei telika na apovalei auta ta 'kaka' ta kentrwa stoixeia kai parei pisw k to pososto tou suriza tote ka8e allo para ofelhmenos 8a nai telika..
ante to polu polu na nai panw apo ton suriza:)

Morpheus said...

Βάφτε τον μπλε και πετάχτε τον στην θάλασσα ... τους βαρέθηκα πια ...

Anonymous said...

H' stravos ein' o gyalos h' strava aremnizoyme.

sen_saven said...

@morpheus..oloi tous exoume vare8ei..to 8ema einai oti kapoioi apo mas se merika xronia 8a vriskontai stis 8eseis tous...elpizo na xei allaksei kati mexri tote..

anwnume..to post to xa kanei prin vgoun ta mantata tou tsoukatou..to pasok den armenizei pia..apo thn mia exei to trelo agori tzortzio pou den kserei ti tou ginetai enw apo thn allh h sovarh eksugxronistikh 'fraksia' efage ena polu dunato xastouki..

etsi mas menei mono o tzortzio na katagelei 8eous k daimones..

tzortzio agori mou...to na mhn eisai dief8armenos einai ena 8ema..to na eisai anikanos einai ena allo 8ema omws.

Anonymous said...

Nai alla kamia fora i anikanotita kai i diaf8ora syndyazontai toso armonika se ena (i kai perissotera) kommata!

sen_saven said...

anikanothta kai diaf8ora...afrikano diktatora 8umizei

lucinta said...

E ίσως δε διαφέρει και τόσο (από αφρικανό δικτάτορα) τελικά... Ο πλέον ανίκανος 'αρχηγός' όλων των εποχών! Της νεότερης ιστορίας της Ελλάδας τουλάχιστον! Σα να έχει βάλει σκοπό της ζωής του να εκδικηθεί τον πατέρα του και να καταστρέψει ό,τι εκείνος δημιούργησε. Παιδικά τραύματα? Εσωτερικά συμπλέγματα? Η Μιμή για την οποία ο πατέρας παράτησε τη μάνα του με την οποία έχει οιδιπόδειο? Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου :p