Thursday, June 5, 2008

ΤΙ ΤΡΩΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ



Σαν να καταλάγιασε λίγο η λαδομανία και έτσι μπορώ να πω ή να γράψω την λέξη 'ηλιέλαιο' χωρίς να σιχαθώ τον εαυτό μου..

Προσωπικά αυτή η ιστορία μου κόστισε περίπου εναμισι ευρώ..μου είχε τελειώσει η μαγιονέζα και όταν πήγα ανυποψίαστος στο σουπερμαρκετ να αγόρασω μία βλέπω το ράφι με τις μαγιονέζες ριμαγμένο..μια μάρκα είχαν αφήσει μόνο που ήταν πολύ πιο ακριβή από αυτή που επαιρνα..όλες οι άλλες είχαν δυστυχώς αποσυρθεί..

Απο ποιον να ζητήσω τα λεφτά μου?

Από τους τσαπατσούληδες Ουκρανούς που φερναν το λάδι σε δεξαμενές που είχαν πριν ορυκτέλαια?...όχι θα μου πουν,δεν φταίμε εμείς...σαμποταζ ήταν..εμείς εξάγουμε 2 εκατομμύρια τόνους λάδι στην Ευρώπη τον χρονό και δεν υπήρχε ως τώρα κανένα πρόβλημα.

Από τους τηλεοπτικούς εισαγγελείς?(βλέπε Ευαγγελάτο,Πρετεντέρη και λοιπούς καραγκιόζηδες)..Εμείς κάνουμε λειτούργημα θα μου απαντήσουν..οφείλουμε να προστατεύσουμε την δημόσια υγεία

Απο τον Καραμανλή που βλέπει πολύ τηλεόραση?..Τι να κάνω θα μου πει..αν ένα θέμα είναι 2-3 μέρες πρώτο θέμα στα κανάλια κάτι πρέπει να κάνω..πως αλλιώς θα παραμείνω στην εξούσια..ξέρεις πόσους ψήφους κοστίζουν οι άναρθρες κραύγες των τηλεκορακίων?

Τίποτα..από κανέναν δεν πρέπει να ζητήσω το λογαριασμό,για το καλό μου με βάλαν να πληρώσω την μαγιονέζα χρυσή και ας μην καταλαβαίνω εγώ..

Όπως επίσης για το καλό μου με βάλαν να κάνω το εμβόλιο tamiflu το όποιο και μας έσωσε από την γρίπη των πουλερικών..Αλήθεια πόσοι πέθαναν στην Δύση από την εν λόγω γρίπη?..Ούτε ένας..μόνο μερικοί θάνατοι από παρενέργειες του tamiflu ακούστηκαν..

Πάλι για το καλό μου μου είχαν απαγορεύσει να τρώω βοδινό κρέας..η σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια θα μου άνοιγε τρύπες στο κεφάλι και θα με στελνε αδιάβαστο..
Πόσοι πέθαναν άραγε από την παραπάνω νόσο?..Αν και δημοσιεύματα της εποχής έγραφαν ότι οι νεκροί θα φταναν τελικά τους 500.000(δείτε εδώ) τελικά πέθαναν γύρω στα 160 άτομα..Βέβαια οι ίδιοι που τότε έκαναν αυτές τις προβλέψεις τώρα μας διαβεβαίωνουν ότι η αρρώστια έχει μπει στα γονίδια μας και θα (συνεχίσει να) θερίζει τις επόμενες 5-6 γενιές

Παίρνοντας υπόψη τα παραπάνω,αρχίζω να πιστεύω ότι στον κόσμο του αρέσει να πανικοβάλλεται..γουστάρει να ζήσει το προσωπικό του θρίλερ πως να το κάνουμε..

Τι να κάνουμε λοιπόν..ας θυσιάσουμε τις μαγιόνεζες για το κοινό καλό..

1 comment:

Morpheus said...

Σωστότατος ... Σε μια στήλη ενός ενθετου περιοδικού στην οποία έγραφαν οι δημοσιογράφοι κάτι θετικό και κάτι αρνητικό της εβδομάδας που περασε , διάβασα ένα αρνητικό κάποιου που έλεγε "Σταμάτησε ο πανικός για τα λάδια... μα καλά δεν τους νοιάζει πια τι τρώνε?"

Όχι καλέ μου μας νοιάζει απλά πειραμε απόφαση ότι για ένα χρόνο ακόμα θα τρώμε ορυκτέλαια (γιατί πες μου τώρα ότι θα το αποσύρουν όλο)
Γουστάρουν οι κάφροι πανικό ? Ελεος πια ...