Saturday, March 15, 2008

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΠΡΟΞΕΝΙΟ




Εντυπωσίασε παλι ο Αλέξης, που σαν λυγερόκορμος νέος που του προξενεύουν μια χοντρή,άχαρη πλην πλούσια νύφη , έδειξε την πυγμή του και ξεχωρίσε την θέση του κατά την επίσκεψη του στο σπίτι της άσχημης νύφης(εν προκειμένω στο συνέδριο του πασοκ)


Το που θα καταλήξει όλο αυτό το θέμα λίγο με νοιάζει..

Το εντυπωσιακό της όλης υπόθεσης είναι οι σπόντες που πέταξε ο Αλέξης λίγο πριν πάει στο συνέδριο(κάτι για την πρόσκληση του Αμερικανού Πρέσβη αν θυμάμαι καλά).

Δηλαδή λίγο πριν την ομιλία του στο συνέδριο στο οποίο και ήταν ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ,ο Αλέξης έκρινε απαραίτητο να τους τα χώσει..

Δεν το χωράει ο νους μου...με ποια λογική ο Αλέξης προέβει σε αυτό το διάβημα?

Αλλά έτσι πρέπει..γροθιά στο κατεστημένο του savoir vivre!!!!

4 comments:

kat. said...

πες μου κάτι πολύ απλό βρε καλό μου.. γιατί όλος ο κόσμος ασχολείται με τον αλέξη τσίπρα αυτό το διάστημα; πρόκειται απλώς για μια νέα μόδα στο πολιτικό προσκήνιο της χώρας μας ή αξίζει όντως;
κάποιος;
κανείς;
μιλήστε..

sen_saven said...

Για να ασχολείται όλος ο κόσμος πάει να πει ότι είναι μια νέα μόδα..δυστυχώς δεν υπάρχει πια reality που να τα πηγαίνει πολύ καλά(βλέπε χρυσές εποχές famestory),ο νέος αρχιεπίσκοπος ούτε μια εντυπωσιακή δημόσια εμφάνιση δεν έχει κάνει..
τι να κάνει ο κόσμος..βολεύεται με τα πουκαμισάκια του Αλέξη..

Artemis V. said...

Είναι πολύ απλό.
Καλά, δεν είναι τόοοσο απλό, απλά είναι πιο απλό απ' ότι φαίνεται. Μόδα ήταν, πέρασε.
Πες μου ποιος τον θυμάται αυτόν και την ριγέ πουκαμισέ πανδαισία.

Unknown said...

replica bags manila gucci replica handbags m1v70i7m89 replica bags from china free shipping replica bags china get redirected here g5o17s6g14 replica bags canada check out here v8c11x0z87 Ysl replica bags replica bags india